White Lady INTE HELT shoplös men andra lite Queer?!

Söndag 25 maj. Piruetten var klar när Elitaren rullade in på gården. Wlier MTB'n var framplockad. men när Elitren berättade att Löpar'n, White Lady och Slille skutt kom på vassare cyklar idag så bytte han snabbt till "Razor"! I Saxtorp vimlade det av orange/svarta cyklister och andra. Runt 25 Cyklofånar totalt fördelade ganska jämt på MTB och racer.

Som vanligt var Bosse bus stånglig och hade brått iväg. Han hade begränsad permission idag, igen... Kicken, ordförande i kortbankekommittén, ville så klart bara köra kort runda. Det gör du jiú redan menade Elitaren. Du kör ju i kort mundering! Så jagade det iväg. Bosse Bus, Blueman, Tränaren som låter lite norrlänskt när Lille skutt går loss med särskrivningen, Träna Ren låter som en norrländsk djurtämkare mer än en skånsk cyklist... Just det, Lille Skutt var med liksom, White Lady, Löpar'n, Piruetten, Bokis, Kicken, Schnurrbart som tagit med sig en Pinarellokompis. Söderut gick färden. White lLady var shopsugen så hon ville till Cykelhandlaren i Lödde. Dit ställdes kosan via Barsebäcksvägen till Barsebäckshamn för att sedan ta cykelbanan upp till Sandskogen och så i n i Lödde för att göra halt vid Cykelhandlaren. Med ystra steg och shoping i blick dansade White Lady in. Ju längre hon stannade där inne i butiken , ju muntrare knattrade kassapparaten. Jodå, till sist kom hon ut igen, även om det tog sin llla tid.

Så kunde färden fortsätta. Alla utom Bosse Bus ville svänga söderut mot vinden, men han hade ju begränsad permission så han bestämde självvåldligt att köra rakt fram genom rondellen och viadre till Hög-Hävlinge. Här veknade han lite så man tog vänster i rondellen och körde mot Furulund för att innan där svänga vänster mot V. Hoby. Som vanligt är det krig i alla backarna. Allt emellanåt så spricker klungan men så samlas man hop igen och fortsätter gemensamt mot nästa backe där ett nytt krig utbryter. Hackordningen blir aldrig satt. Det är en ständigt pågående process. Uppe vid korset där man kan välja om man vill kör till Håstad/örtogfta eller Ner mot ån/Krutmöllan så stannade man för Elitkakspaus. Det mumsades och smackades. STyrkta av energin så fortsatte man mot Krutmöllan-St Harrie. Nu började det kännas i benen efter alla backkrig. Elitaren stumnade helt i backel upp från ådalen. Det var som om låren var av betong. Helstopp. Men eftere ett tag så var klungan samlad igen och Elitaren kunde glida in på rulle och försöka vädra ut mjölksyrn i benen. Södervidinge nästa. Men här gick luften ur Bosse Bus. Pinka på bakdäcket. Men med van hand så rök den gamla slangen ut och ersattes av en ny. Med assistans av Elitarens pump så fick han luft i däcket igen så man kunde fortsätta.

Genom södervidinge till Dösjebro mot centerfästet "Annie Lööv". Sedan blev det full kalabalik. På initiativ av Löparn så började hälften spurtkriga för att se vem som var först till "Queerlöv". Huruvida detta är kännetecknande för deras läggning framgick inte. Men vi återkommer i ärendet när vi vet mer i saken. Framme vid T-korset svängde den kallsvettige Bosse Bus höger och ångade på hemåt mot Vadensjö. Han ville ju inte komma för sent och få kasernförbud!

Resterande klunga körde mot Saxtorp. Precis innan rondellen blev man omkörd av en mörkblå Honda Prelude KEJ780, som ägs av Krister Gummesson i Asmundtorp. Han körde om precis innan rondellen och svängde in så tvärt framför klungan att han höll på att ta de första cyklisterna med sig. Idiot, är väl det mildaste man kan säga.

I rondellen så svängde Schnurrbart och Pinarellokompisen mot Häljarp, medan resterande förtsatte mot lödde. Ja inte Kicken för han hade ju lämnat för länge sedan. Kortrunda är kortrunda på distansen. Inte huruvida man är klädd i korta kläder eller inte... I Hofterup så svängde Elitaren och Piruetten av för att rulla hemåt medan de övriga rullade mot Lödde-Barsebäckshamn för att sedan njuta av medvind till Häljarp.

Nästa träning tisdag Racer. Samling 17.45 vid korpen i Häljarp och 18.00 vid Infarten i Landskrona.

Mer info: https://www.facebook.com/LandskronaCykelklubb


Bosse Bus hade bråttom idag igen...
Här flankerad av White Lady.


White Lady hade shop-stop hos Cykelhandlaren i Lödde.


Bosse Bus lagar punka med hjälp från
Pinarellokompisen.

 
Bengeten inte omstänksam!

Torsdag 22 maj. Piruetten hade något jagat i blicken. Han var sent hemma från jobbet och skulle stoppa något i sig som hastigast. Så Elitaren rullade åter ensam till Saxtorp. Här väntade Bosse Bus och direkt från Mallorca stod en leende glad Vurpa. Lille Skutt var på showhumör och visade sin exhibisionistiska sida när Elitaren tog fram kameran. Nesor kom rullande Schnurrbarth och så Bengeten, White Lady och någon ny förmåga på MTB. Det blev en trevlig pratstund som avbröts av att Bosse Bus stirrade iväg. Någon skulle låna hans husvagn så ha hade lovat att vara hemma till åtta. Det ryckte i hans pistonger till ben. Han rullade iväg och alla de andra som också skulle köra racer fick trassla sig i sina cyklar. Så iväg mot Barsebäckshamn. Bosse Bus och Bengeten längst fram. Rivaliteten dem emellan gjorde att tempot hela tiden drogs upp. Det var inte så att man skiftade och höll takten. Varje gång någon av dem tog förningen så ökade tempot. När elitaren låg på 95% av sin pulsreserv på rulle så slutade han att hjälpa till att dra. Nu var det överlevnad som gällde. Schnurrbart och Vurpan hade bra krut i benen de också. Men Elitaren hade ingen bra dag.

Många andra cykelklungor mötte man. Motvind till Barsebäckshamn sedan någon slags kantvind till Löddeköpinge där man körde genom Sandskogen och vidare sedan till Vikhögsvägen-baclkavägen till cykelbanan längs Malmövägen. Oj, oj, oj, vad det gick. Bosse Bus och Bengeten eldade på. Hade de månne petat in extra metatabletter i brasan? I backarna så kom mjölksyran och gjorde benen stela. Det blåste friskt så var det dessutom motvind så blev det riktigt tufft. Bengeten hade den goda smaken att släppa förningen när han skulle snyta sig i motvinden. Han var helle omtänksam än omstänksam...

I Borgeby så blev det Staävie-Furulund-Kävlinge och vidare mot korset i Södervidinge där man tog vänster mot Dagstorp. Här fick Eliteren hejd på galningarna genom att locka med en Elitkaka till var och en som stannade. Till och med Bosse Bus tog sig tid att stanna och mumsa i sig en energigivande godbit. Så var det upp på springaren igen i detta härliga sommarväder. Helt kort uniform. Vurpan sade att det var precis som på Mallorca. Ja, skönt var det i den ljumma luften. Inget huttrande eller frysande här inte.

I medvinden gick det betydligt lättare. Vid Dösjebro så vände man mot Annelöv för att sedan svänga mot Saxtorp. Så plötsligt skulle hackordningen sättas och tempot drogs upp rejält igen. Elitarens ben var så mjölksyrestinna att de knappt gir att veva runt med. Men vid T-korset vid vägen mellan Saxtrop och Tågarp vänade klungan in. Halvannan timme efter att man lämnat parkeringen vid Fotbollsgolfen så var man tillbaka igen. Bosse Bus kastade in hojen i Skodan och knattrade iväg med dieseln mot VAdensjö för att ta ut sin husvagn. Schnurrbart och Bengeten rullade till sitt medan Vurpan gjorde Elitaren sällskap till Hofterup för att sedan cykla tillbaka till Saxtorp där han hade sin bil parkerad.

Nästa träning på söndag kl 10.00 vid Fotbollsgolfen i Saxtorp. Racer eller MTB, huvudsaken att du cyklar!

Mer info: https://www.facebook.com/LandskronaCykelklubb


Bosse Bus och Bengeten hade matat in extra
metatabletter i brasan och eldade på.


Elitkakspasu vid gamla vägkassan i Södervidinge.


Med raketfart åkte cykeln in i Skodan. Sedan plattan i
mattan mot VAdensjö och husvagnen.

 
Silverfärgad Volvo ULM 520 eftersöks för dråpförsök!

Söndag 18 maj. Piruetten var inte hemma. Han hade v'lantgligen följt med till "kryss Cup" i Kristianstad. Han har ju inte sets på landsväg sedan 12 september i fjor. Då blev han avträngd av vägen av ett ekipage med hästtrailer. Han skadade båda händerna illa. Så om han är tveksam till att köra lansdväg så har det sina skäl. Elitaren fortsatte på egen hand till Saxtorp. Strax utanför skyltarna med Ålstorp så kom en silverfärgad Volvo V70. Den körde säkert i 80-90 knyck på sjuttioväg. Helt ena. Det var bara Volvon och Elitaren. Ändåå skulle han köra så nära han kunde. Många närsituationer har man varit med om under åren på cykel, men ingen så nära som detta. Så j-la onödigt att riskera liv och lem på en hederlig cyklist. Vägen var totalt öde förutom Elitren och dåren i Volvon med reg nr ULM 520. Incidenten borde minst rubriceras som dråpförsök. Är det någon som känner dåren i denna bil, så be honom självmant att skicka in sitt körkort i retur till Transportstyrelsen. Sådana omdömeslösa dårar har inte på vägarna att göra!

I Saxtorp så mötte Schnurrbart och Kicken upp. Sedan droppade det in allt fler Cyklofånar efter hand. Bokis, Bosse Bus, Röde Baronen, Bengeten med bara ben!, Vasa i full tempomundering. Men han var på väg att avrunda sin tur och stannade bara till för att snacka lite skit, vilket han klarade bra! Mannem med läderveken hade lovat att regnvädret som Kamrat Putin skickat skulle dra in under dagen. Man siktade på en lite nordligare bana för att försöka undvika denna attack så gott som det gick. Dösjebro var första anhalt för att sedan svänga över Södervidinge-St Harrie för att fortsätta kot Remmarlöv-Trollenäs-V. Strö. Vinden var inte så kraftig men emot. Så det var till att stånka på. Dessutom går det svagt uppför hela tiden. Efter V. Strö så var det Trolleholm som gälde. Vändpunkten inan man började returfärden. Ett lämpligt ställe att ta Elitkakspaus på. Här mumsades det och snakckades skit. Riktigt trevligt alltså! Men efter ett litet tag så började man att frysa. Det var dags att grensla springarna igen för att få upp värmen. Grytinge nästa, denna plats som Lasse Holmqvist gjorde odödlig efter sin programserie från Bilaitt, som är skånska och betyder vänta lite (bida lite). Jodå det fick de starkaste hästarna göra också. man hade dragit upp tempoit så att halva gänget hade tappat rullen. Men återsamlingen gick bra och man kunde fortsätta mot Svalöv via Torrlösa. Diverse stolleprov utfördes så klart i medvinden och nerförsbackarna. Lite drygt 57 knyck uppmättes som snabbast på Elitarens cykeldator.

Efter sådana ryck så låg mjölksyran högt upp. Det behövdes ingen större ansträngning för att den skulle göra sig påmind med stela betongben som följd. Genom Svalöv och vidare mot Heden utanför Tågarp. Där tog Bosse Bus och Kicken av för att köra cykelbanan hem i medvinden medan resterande gäng fortsatte genom Billeberga för att sedan kämpa i sida/motvind mot Trää- Annelöv. I Annelöv så började det stänka så smått. Lite extra tryck i pedalerna in igenom Dösjan där Bokis drog i handbromsen och vinkade hej då till de övriga. Furuhillsvägen till hofterup där Bengeten tog till höger mot Saxtorp medan Röde Baronen drog vidare mot Barsebäcksby och Elotren hem till Rotundan.

Vägarna som kördes var i stort sett bilfria och inga fler incidenter som den med dåren i den silverfärgade Volvon inträffade. Vi Cyklofånar väljer alltid små väga med lite trafik i allra första hand. Det är inte kul att cykla på hårt trafikerade vägar. De flesta bilisterna är hänsynsfulla. Men det räcker med en dåre för att ett liv skal vara spillt. Hjälp till att hålla sådana idioter borta från trafiken. Det finns plats för alla, bara man är beredd på att visa lite hänsyn och acceptans.

Nästa träning på tisdag kl 18.00 från Infarten i Landskrona.

Mer info: https://www.facebook.com/LandskronaCykelklubb

 


Här ligger Schnurrbart och drar för att komma ikapp
utbrytarna Bosse Bus och Röde Baronen. Bengeten och
Bokis trampar på för att kunna hänga med.


Elitkakspaus i Trolleholm. Scnurrbart närmst kameran
till vänster, därefter Kicken, Bosse Bus och så Bokis
som mest visar ryggen.


Bengeten sträcker ut sina mjölksyrastinna påkar medan
Schnurrbart snackar igång dem?

 
Jarne maskade!

Söndag 11 maj. Piruetten var nästan klar när Elitaren rullade in. Det var bar på med dojorna och sedan grewnsla ardennern. Han valde som vanligt MTB medan Elitaren valde den ädla springaren. I Saxtorp så ramlade det in Cyklofånar allt efter hand. lille skutt hade med sig båda cyklarna men valde MTB. Han hade kört lvg igår och fick ta det softare idag. Så det blev MTB. Kicken skulle ta det soft även han då även han kom på MTB. Men Bosse Bus, Röde Baronen, Jarne, Bengeten, Bokis, Elitaren och så en nyanländ som fick börja med att laga punka på bakhjulet. Med lite assistans så var det snabbt åtgärdat och man kunde rulla iväg i den friska sydvästan. Samma runda som i torsdags. Barsebäckshamn och sedan cykelvägen mot Lödde. Här blev det ett farligt gurglande på Jarne. Vad tusan hade han för sig? Det hade ju regnat och en liten daggmask hade letat sig upp genom cykelbanans asfalt och följt med lite däcksprut. Jarne som tryckte på bra hade munspjället på vid gavel för att få in syre. Den ovaäntade proteininjektionen i form av dagmasken som lyckades pricka en femetta rakt in i gapet var inte speciellt välkommen ar ulkandet och åbäkandet att dömma.

Men situtationen klarades ut oh man kunde fortsätta mot Lödde-Sandskogen genom LOBAområdet till Vikhögsvägen-Backavägen och så cykelbanan ut mot Borgeby. Alla skiftades om att dra i den friska motvinden. Från borgeby vidare till Flädie och så ut mot Värpinge men i T-korset så tog man höger mot Önnerup för att i nästa T-kors svänga höger mot Habo Ljung. I Habo Ljung så blev det stopp för Elitkaka. Nu hoppades man på medvind hemåt. Jodå skapligt med medvind blev det. In genom Bjärred och så vidare mot Borgeby. På ringvägen så räckte man ut handen åt vänster för att svänga in genom Borgeby. Ett möte kom. Då fick ett "snille" i en stor svart BMW för sig att köra om trots att klungan precis var på väg in i filen med vänsterpil. Heldragen linje, vänstersvängande cyklister och mötande är ju inget som stoppar en viktigpetter i en tyske premiumbil. En otäck situation. Lustigt nog så fick Cyklofånaran hålla igen för han körde så sakta, han höll inte ens trettio som är hastighetesgränsen. Vid en chikan där det var möte stannade han och Elitare passade på att köra ram och knacka på rutan och förklara för honom att man inte beter sig på det sättet. Sedan kunde man fortsätta sin cykling mot Lödde. Resterande del av turen gick utan incidenter. Ett tack till den föraren i Volvon som kom från v. Karaby och vänligt stannade så att klungan kunde passera den vägen.

Nästa träning på tisdag kl 18.00 från Infarten i Landskrona.

Mer info: https://www.facebook.com/LandskronaCykelklubb


Piruetten var i stort sett klar när Elitaren anlände.


Det tränas både MTB och racer. De som vill ta det lite lugnt kör MTB.


Bosse Bus drar följd av Jarne, Bengeten och
Röde Baronen.


Här är en bild på BMW som skyfflade fram och
riskerade andra människors liv och lem. Är det någon
som vet vem han är så be honom returnera sitt körkort.
Han är inte kapabel att ha det kvar!

 
Oväntat möte firades med Elitkaka!

Torsdag 8 maj. Hur skulle detta bli? Skulle det regna, eller skulle det klara sig? En koll på DMI gav vid handen att till sjudraget så skulle det i alla fall ha dragit över och det var inte så mycket regn det skulle komma. Elitaren pälsade på sig vinterkläderna i vanlig ordning. Tempen låg på 13 grader. Men med blöta så blir det fort kallt. Det visade sig senare att det var helt rätt klädsel. Piruetten höll precis på att plocka ut sin nytvättade MTB när Elitaren rullade in. Tillsammans trampade de iväg, men inte långt... Piruetten kom på att han glömt brillorna. Så han vände tillbaka medan Elitaren lugnt rullade vidare. Piruetten pinnade på. I Saxtorp så var det en del Cyklofånar på plats. Schnurrbarth och Bosse Bus på racer liksom en nyanländ. White Lady, vårt alldeles egna vurpfenomen. Två "värmöllor" på lika många dagar. Lite öm här och var och väldigt irriterad i aktern som hon vid den senaste MTB-vurpan placerade i en nässelbuske som passerat stadiet där man kunde göra soppa på fanskapet. Men visst, det blev någon form en jäkla soppa för White Lady...

Lille Skutt hade MTB även han och någraa till. Mörka skyar drog in. Bosse Bus hade brått att komma iväg. Detta så man skulle vara igång att cykla innan det eventuella regnet skulle komma. Det är ju alltid så mycket lättare att fortsätta cykla när regnet kommer än att sätta gång när det regnar. Konstigt kanske, men så är det! Mot Barsebäck. Bosse Bus och Elitaren först. Schnurrbarth och den nytillkomne efter. En långdistanslöpare som börjat med Triathlon. Men han var inte van vid att ligga på rulle, så han kom inte så nära att han så kunde göra. Vinden var syvästlig så det var motigt på kustvägen. Men i Barsebäckshamn så gick man in på cykelbanan och fortsatt e i den medvind man nu fick till Sandskogen. Igenom där och igenom Löddeköpinge mot Borgeby. När man skulle över Malmövägen så cyklade Bosse Bus över och ropade det är inte fritt. Nej, det var det inte. Där kom halvsjubussen rullande och hejdade de övriga tre Cyklofånarna.

Men lite senare när det blev en lucka i trafiken så blev man samlade igen. Borgeby slott - Flädie. Här blev det trassel med den namnlöses kedja. Men som tur var så kunde man bara lägga upp kedjan igen på klingan fram så gik det igen. Så vidare mot Värpinge men man vände mot Habo Ljung i T-korset. Väl i Habo Ljung så var det dags för Elitkaspaus som man tog vid grindarna in omt cykelbanan. Just då kom det en äldre dam med rullator som var ute och rastade sin hund. Hon stannade till för en pratstund och fick även hon njuta av en Elitkaka som hon tyckte var ycket god. Damen berättade att hon bott i huset precis runt hörnet i sextiofem år! Själv var hon åttioåtta fyllda och såg ut att vara vid god vigör. Rullator javisst, men hon pinnade på bra med den och varväldigt pigg och alert i sinnet. Ett härligt kul, oväntat möte.

Nu skulle det bli åka av i medvinden. Men vad tror ni hade hänt under Elitkakspausen...? Vinden hade dragit mot nord. Så den var nu västnordvästlig... Kantvin och kantvindmot. Jaha, det blir ju lite mer träning och det är bara att trampa på genom Bjärred - Borgeby och så mot Lödde. Här måste vi gen den blå Volvo V70'n en eloge. Den körde av motorvägen och Cyklofånarna bromsade in för att släppa förbi den innan man korsde avfartsrampen. Men denna ängel till bilist stannade och vinkade fram kvartetten! Ett stort och hjärtligt tack. Vi får inte glömma bort att det är fåtalet bilister som är dårar som riskerar cyklisternas liv. Här vill vi lyfta fram ett gott exempel på en häsnynsfull bilist!

Nu var det bara slutspurten kvar genom Lödde och vidare till Hofterup. Bosse Bus började med att jaga så mjölksyran började krypa i kapillärerna. Så tog Elitren över och drog ut till strax innan Håkantorp. Där släppte Elitaren för att rulla av en aning innan han var hemma. En femmilarunda blev det.

Nästa träning på söndag kl 10.00 i Saxtorp!

Mer info: https://www.facebook.com/LandskronaCykelklubb


Elitkakspaus i Habo Ljung. Fr v: Schnurrbarth,
Bosse Bus och så "no name".


Den åttioåttaåriga damen var glad för den lilla
pratstunden, precis som cyklofånarna. Elitkakan slank
ner med välbehag.


Schnurrbarth inspekterar "no names" drivlina.

 
Med trolleri blev det en femma!

Torsdag 1 maj. Första maj. Kylig enligt traditionen. Det var bara att rota fram vinterkläderna igen. 8 grader visade termometern när Elitaren cyklade hmifrån. Kanske lite väl tidigt för Piruetten stod i kalsongerna i förådet och mekade med sin MTB. Man beslöt att träffas i Saxtorp. Allt eftere hand så rullade det in Cyklofånar i Saxtorp. Kicken, White Lady, Löpar'n, Bosse Bus, Hillis, Nesor mfl, mfl. Några nya cyklister också. Bl a Troles fru som dök upp med sin rosapimpade racer. Totalt var det ett femtontal cyklofånar som trotsade den isande vinden. Tio hade inte tillräckligt med underhudsfett för att köra landsväg, utan höll sig i skogen. Bosse Bus, Schnurrbart, Kicken, Elitaren och Trolles fru trotsade vinden och jagade ut på asfalten.

Siktet ställdes på Ekebyrunadan. Alltså upp mot Tågarp för att svänga höger mot Kvärlöv-Annelöv. I annelöv så tog man vänster för att ganska snart svänga höger förbi "Sheriffen". Vid detta laget hade Scnurrbarth och Bosse Bus tagit dragningen. Meningen var att man skulle svänga mot Billeberga men Schurrbarth hade träigare tankar än så. Han svängde mot Trää... Det blev förvirrig och lite diskussion Men fortsatte mot Teckomatorp och sedan mot Tirup. Här svängde Schnurrbarth rätt. Elitaren påpekade att han gjorde rätt denna gången och lovade att säga till även när Schnurrbart gjorde rätt, men det blir man ju inte hes av lade han till som en bisats...

Trollfrun hängde på bra med ett stort leende hela tiden. Kicken ställde upp som hjälpcyklist så kunde han ventilera sitt hästintresse med Trollfrun, hon red även på fyrbenat också precis som Kicken. Motvinden var kylig och jobbig. Speciellt jobbig när den kombinerades med uppförsbacke. Vid Tarstad så stannade man till i lä av skjulet vid gården för Elitkakspaus. Där blev det helt vindstilla och solen gasade skönt. Men Scnurrbarth fick inte bort gåshuden på vaderna för det...

Styrkta av näringen i Elitkakorna så rullade man vidare mot Kågeröd för att ta av mot Ekeby. Nu var man tillbaka på den ursprungligt tilltänkta vägen. Dunka motvind till Ekeby, men sedan så var det undanvind som gällde! Jodå i Ekeby n'är man svängde mot Kingelstad så kom medvinden. Härligt. Plötsligt blev det varmare och det dånade inte i öronen hela tiden. I Kingelstad så var det vänster mot Tågarp. Gött, härligt att kunna njuta av motvinden som man har gjort sig välförtjänt av under motvindsdunkandet. Nu var det lätta fjät söderut. Vid vägen mot Rönneberga så vek Bosse Bus av medan kvartetten fortsatte söderut. Kicken hoppade av litesenare vid väg 17 och Schnurrbarth vid cykelvägen i Asmundtorp och så Trollfrun vid vägen till Billeberga där hon bor. Så var det för Elitaren att fortsätta söderut. I Saxtorp, precis vid fotbollsgolfen så mötte han en klunga MTB:are. Det var en del av Cyklofånarna som kört MTB, nu på hemväg.

Nästa träning på söndag. Då kör vi Landskronabygden runt. Start mellan 08.00-09.00. Elitaren komer att anföra en grupp som startar kl 08.00 och hålla ett lagom tempo 28-30 km/h. Välkomna!

Mer info: https://www.facebook.com/LandskronaCykelklubb


Femtontalet Cyklofånar dök upp till söndagens t
räning.
Fr v: Trollfrun, Kicken och White Lady.


Nej Scnurrbath har inte Mårten som mellannamn,
han nöjder sig med gåshud på vaderna...


Elitkakspaus i Tarstad. Fr v: Bosse Bus, Schnurrbarth,
Kicken och så Trollfrun.
.