Piruetten blev nästan av med sin cykel!  

Torsdag 26 juni. Det hällregnade, eller som Dansken säge ”Det staar ned i stænger”. Hängrännorna blev överfulla och det vällde ut bar och skräp från rensningssilarna på stuprören. Men det är ju några minuter kvar tills man måste rulla hemifrån, tänkte elitaren, och började dressa om till lyckrakostymen. Det är ju bara lit blött uppifrån. Annars vindstilla och hyggligt varmt. Men vissa basunerade ut på Facebook att de skulle köra spinning istället för att andas frisk luft. Lagom till dressen var på och Elitkakorna var nedstoppade i höger ryggficka så upphörde regnet och himlen sprack upp och visade sitt blåaste ansikte. Det var till att svinga sig upp i sadeln på Grålle och skritta iväg till Piruetten. Tillsammans så rullade man till Saxtorp där det stod några Cyklofånar. Inte lika många som vanligt men det kanske beror på att inte alla köppte färgäkta, vattentåliga klubbkläder? Detta en spekulation från redaktör’n.


White lady, Fondri och Lille Skutt på MTB medan en vinterklädd Schnurrbart hade kommit på racer. Allt efter hand så rulade det in fler. Mest på MTB men så kom Ögat på racer också. Tio Cyklofånar inalles. Sex på MTB och fyra påracer.
MTB-gänget försvann ut i buskaagen medan de övriga fyra rullade igång på asfalten. Himlen var blåare norrut så man körde ditåt. Kvärlöv-Annelöv-Billeberga. Ögat hade inte trampat racer så mycket. Men det flöt på bra. Eftersom det var vindstilla så var det lättare att hitta rullen. Farten låg på trettio och där över för det mesta. Men det var inte farten som var det viktiga utan att man hade trevligt och kunde håla hop klungan, vilket man också klarade.I Billeberga så ortsatte man upp mot Hedenborg-Sireköpinge och så till Halmstad. Här vände man mot Halmstad by. Där man stannade för  Elitkakspaus. Fantastiskt att stå i solen när det är helt vindstilla och tyst. Det enda som hördes förutom den egna andningen var fågelkvitter. Ja och så Schnurrbart förstås. Tystnaden tar inte honom i sitt grepp några längre stunder;-).
Det pratades mycket cykel. Ögat körde på cykeln som tillhörde hennes ”gube” som såklart även var längre. Därmed var cykeln i största laget. Direkt började Schnurrbart försöka sälja Piruettens cykel till henne. Den hade ju nämligen rätt storlek. Ganska snabbt återfick Piruetten fattningen och kunde avstyra kuppförsöket och förklara att hans cykel alls inte var till salu…


Så var det dags att rulla hemåt. Via Kingelstad-Bälteberga-Ottarp med sin långa sega backe. Men det gick bra. Ögat hittade ett bra tempo där hon kunde ta sig up utan att krokna. Nu var det ju inga fler backar att tala om. Ner igenom Härslöv och vidare till Vadensjö där man passerade Bosse Bus boning för att fortsätta till Asmundtorp-Häljarp. I Häljarp så vek Schnurrbart av och den resterande trion gjorde sällskap till Saxtorp där en trött men nöjd Ögat kunde vika av och rulla frihjul de sista metrarna hem. Några minuter senare så var även Piruetten och Elitaren hemma.


Nästa träning på söndag kl 10.00 i Saxtorp. På racer eller MTB, valet är ditt. Välkommen!

Mer info: https://www.facebook.com/LandskronaCykelklubb


Ögat i full karriär på den Skånska slätten!


Piruetten håller hårt i sin cykel så den
inte blir bortauktionerad...


På väg hem. Här är man precis komna till Asmundtorp.
Inte så många kilometrar kvar hem.

Bengeten på bommen!  

Söndag 22 juni. Söndagen efter midsommar enligt almanackan. Men eftersom midsommarsolståndet var igår så vär det ju faktiskt den riktiga midsommardagen! Solen sken men det var isigt i vinden. Termometern visade på fjorton grader. Vilken klädsel skulle väljas? Komplettera med lösärmar eller skull man svina till det och ta den långärmade tröjan? Valet var inte lätt, men som tur var s föll det på det sistnämnda, långärmad tröja. En snabb runda hem om Piruetten som visade att de var inte hemma. Bilen var borta. Kan tänkas att han firar jul hos svärföräldrarna i Hällevik. Så det var bara till för Elitaren att fortsätta till Saxtorp. I Saxtorp så mötte han Röde Baronen som kom älgande norrifrån. En tur upp och runt i rondellen för att ta sig ner till Fotbollsgolfen. Här började det ansluta cyklister. Många på TB men även en och anan på racer. Elitaren, Röde Baronen, Bosse Bus, Bengeten, Schnurrbart, Nestorn och en odöpt kom på racer. Sju stycken alltså. MTB:arna var några fler. Bl a Lille Skutt, White Lady, Fondri, Vältmesiter och Vältmama mfl. Skogsmullarna på MTB rullade ut i skogen medan Bosse Bus ledde asfaltligan.
Ner mot Hofterup för att ta Furuhillsvägen mot Dösjebro. Väl där så mot V. Karaby. Man passerade Bokis boning i enen svischande fart. Så uppför backen vid V. Karaby kyrka och sedan vidare ut till Hög. Vinden var vstlig så det var mest kantvind, men faktiskt även lite medvind då och då såhär långt. Nu var det metropolen Kävlinge som stod i fokus. Uppför Högsbacken på cykelstigen. Passera genom bommarna som stod i ett relativt öppet läge, detta tills Bengeten passerat. Han knuffade till högra bommen så att den fjädrade tillbaka och stängde tillbaa och begränsade möjligheterna att komma igenom. Men detta trick lycades han inte med. Alla kom igen om än med lite lägre fart än annars.
I Kävlinge så visade bosse Bus cykelstigen ner mot Vikenbadet. Men iställe för att köra höger fortatte man rakt fram så man kom ut vid Nettobutiken. Hela tiden hölls en god fart men inte högre än at klungan höll ihop. Inte ens Elitaren ramlade av… Så vidare mot V. Hoby. Här fick den odöpte fart på pedalerna och tryckte tilli backen. Detta ger en signal till alla andra att göra detsamma. Så tempohöjningen i backen tog sig som en bensinbrand. Så sprack klungan till sist. Sakta efter hand så närmade man sig varandra. Men så kom en ny backe som går upp på bron över vägen mot Lund. Så sprack den igen. Sedan var det lite lugnare genom V. Hoby. Platt, relativt i alla fall, och medvind. Så vid sista gården på vänster, innan korset stannade folk till automatiskt. Gänget är som en gammal bryggarhäst. Man vet var man skall stanna. Det var alltså dags för Elitkakor Tur att Elitaren satt igång och bakat Elitkakor igår så att bakfickan var fyld av godsakerna. För den förra omgången kakor var slut.
Styrkta av godsakerna fortsatte man förbi Krutmöllan och vidare mot St Harrie. Här stod en månghövdad skara av gula cyklister och hejade fram Cyklofånarna. Det var Team Rynkeby som varute och tränade inför resan till Paris eller London. Kul att se sp många på cykel nuförtiden.
Det anades att rundan skulle bli kort. En riktig Kickenrunda (ni vet han som är ordförande i kortbanekommitéen). Men Bosse Bus hade andra planer. Istälet för att svänga mot Södervidinge så fortsatte han rakt fram mot Virke och sedan Remmarlöv. Sakta uppför hela vägen men med en god medvind hela vägen som byttes till en kantvind när man tog vänster mot Trollenäs. Nästa destination var Marieholm, ni vet orten som är så berömd för sin korv. Passande att cykla genom eftersom cykelkläderna sitter som korvskinn och ibland kan man ju bli både stekt och rökt på sitt resultat. Men hur som helst så lyckade man passera korvmetropolen helt intakta utan missöden. Nu började man närma sig hemmet. Man dunkade igenom Trää i motvinden och vidare mot Annelöv. Bosse Bus kröp ner bakom styret ióch tryckte på. Mjölksyran sved i låren. Men f-n inte tappa nu. Det är ju bb ara några hundra meter kvar till stoppet. Jodå, Elitaren lyckades hänga kvar hela vägen om än att låren var som cement.
Här valde Bosse Bus, Röde baronen, Nestorn och Bengeten att svänga höger medan –Schnurrbart, Den odöpte och Elitaren svängde vänster för att söka sig till Saxtorp.

Ett par kilometer innan rundan är avsliútad så händer det. En tosing i en gammal skabbig blp Pick-up skall försöka tränga Elitaren av vägen. Trots att debåda är ensamma på vägen så skulle han köra så nära att det inte fanns några marginaler öveh huvud taget. konstigt att detta ofta inträffar på just Grand prixvägen. Idioten körde ien bil med regnr COC216. Bilen tilhör Lars Rosenberg i Malmö. Är det någon som känner honom? Påpeka då gärna att bilen har använts på ett olagligt sätt och riskerat både liv och em på en medmänniska.


Nästa träning på tisdag kl 18.00. Mer info:
https://www.facebook.com/LandskronaCykelklubb


I hett huj passerade man Bokis boning och försvann
som en tornado ut ur Dösjebro.


Schnurrbart hade pigga ben och körde lite en T-Ford
med "slaka mustascher" dvs för fullt!


Nestorn och Bengeten jagar klungan tätt följd
av den odöpte.

 
Hjärndöd användare riskerade liv och lem på Cyklofånarna!

Söndag 15 juni. Idag var det jäktigt. Elitaren hade avtalat med Piruetten att köra från Hofterup kl 17.30. Men inte förrän närmre 17.40 kom de båda iväg. Båda sena. Men elitaren hann hem om Piruetten och råkade ut på den nyklistrade asfalten. Det skall nog lägas ny beläggning imorgon. Därför var det påstrueket en klistrig svart massa som fastnade på däcken och sedan drog åt sig ala stenar och grus. Precis när han rulade in hos Piruetten så kom denne ut på sin cykel. Lite styvt 20 minuter på att ta sig till Landskrona där tisdagsstarten går. Ingen speciell uppvärmning alltså. Det var bara att köra vad tygen höll direkt. Rivstart är inget för Elitaren. Han storknar på direkten. Men det var till att ligga i. De båda turades om att dra. På väg från Häljarp till Landskrona så taappade Elitaren i den svaga uppförsbacken. Men han hojtae till Piruetten att köra på för att hinna till Infarten innan de rullade iväg. Jodå, man hann i tid. En minut över eller så var klockan , men alla var kvar. Ganska precis 20 cyklister hade samlats.

Kortbanekommiténs ordförande, Kicken, erbjöd sig snabbt att ta nybörjargruppen som var tiotalet (med Kicken). Bosse Bus anförde den andra gruppen. Han hade fått tomater på huviudet så han styrde mot Tomatens hus via Härslöv. Det rullade på bra i motvinden. Hr blir det åka av idag. I backen upp mot Härslöv så fick Elitaren släppa. Strax efter så gjorde Bokis sammalunda. Men nere i Härslöv stannade gänget och väntade in eftersläntarna. Samlade igen så eldades på mot Gantofta-Bårslöv och snart var Elitarens inre GPS totalt förvirrad och kan inte i detalj återge vilkeen runda det blev. Men en sak är säker: Passande nog så togs Elitkakspausen i Mörarp. För fy hålingen vad möra benen var. Johnnu som hade prasslande dolar i fickan gjorde även ett inköp i kiosken och kom med en Coca Cola. När denna fluorvätesyradryck (fluorvätesyra används bl a vid upparbetning av uran, så den är säkert nyttigt energigivande) så rullade man iväg igen.

Men det gick inte så många kilometrar innan ett rasslande och svärande hördes. En bakväxel som lossnat på en cykel. Bengeten försökte laga detta. Men till sist fick man ge upp. Johnny hade då satt fart mot Källs Nöbbelöv för att hämta bilen som parkerat där. BHan skulle komma och hämta kompisen där. Så resterande Cyklofånar vinkade hej då till haveristen och fortsatte mot Tågarp. Hej vad det gick. Det rullade på duktigt. Nu lagom tills man hade medvind hade eländet mojnat. Har vi varit med om det förut?

Mojnat eller inte. Bra tryck i pedalerna och cykeldatorn visade runt 40 knyck. En härlig känsla. Men farten gör också att mjölksyran inte hinner att vädras bort, även om man ligger på rulle. Så när man kom till Tågarp och skulle uppför backen så fans det vissa problem att dra runt benen. Så var Elitaren avhängd igen. Röde Baronen var ganska trött även han, men han blev ju räddad av gongongen då han bor i Tågarp och kunde svänga av med en lättnadens suck nu när sofflocket var inom räckhåll. Resterande eldade på. I S. Möinge så svängde Bosse Bus, Lille Skutt och Schnurrbart av mot Landskrona på cykelvägen. Bokis, Nestorn (som dykt upp för första gången i mannaminne), Bengeten och Piruetten rullade vidare mot Saxtorp. Det var skönt att komma dit. Då ve man att det är mindre än fem km hem.

Denna sträcka avverkades i ett lugnare mak. Det enda som störde friden var en blå Ford mustang cabriolet med reg nr BDU218 som körde snuskigt nära Piruetten. Detta trots att han hade hela vägen annars. Inget möte ingen ting. Så det var verkligen ett passande reg nr. BDU i datakretsar står för Brain Dead User. Så sant som det är skrivet...

Nästa träning på torsdag. Samling kl 18.00 i Saxtorp på Racer eller MTB.

Mer info: https://www.facebook.com/LandskronaCykelklubb

 
 
Bosse Bus bara halvmätt?

Söndag 15 juni. Äntligen var ordningen återställd med bra väder. Strålande sol och en klarblå himmel. Piruetten var inte på huget idag. Han hade kört X-cup i Vallåsen igår och kände sig sliten denna söndagsförmiddag. Men i Saxtorp väntade många förväntansfula Cyklofånar. Racergänget blev dussinet fullt och nog lika många i MTB-svängen. Vart skulle man öra? Elitaren föreslog bortåt Ekeby. Småväarna öster och nordost om Landskrona är trevliga och lte trafikerade. Så man pinnade iväg längs 104:an för att strax svänga mot Annelöv. Eftersom man kör lite längre i lite lugnare tempo så låg starthastigheten endast på 35-40 knyck...

I Annelöv så var det vänstersväng och strax en högerdito så man kom förbi cowboystället. Här blv det lite tempotapp då det hade gått så fort att Bosse bus tappade sin cykeldator. Me3n en lov bakåt så hade han fått tag i den igen så han kunde logga hela distansen. Så var man på g igen. "Lagomtempot" var på den niån att hjärtat fick sväljas lite emellanåt. Man vågade heller inte lätta från sadeln för då hade inälvorna krupit ut den vägen. Men man Ångade på. Teckomatorp här ledde Hillis in klungan på en ny sträcking. Där märktes det tydligt att han är en dedicerad MTB:are påde kostigarna som man kom på. Men till sist var man ute och kunde fortsätta mot Torrlösa-Svalövs GK. Här tappade Elitaren klungan. Benen var som stockar, fula av mjölksyra. Men gänget väntade in och fortsatte man mot Knutstorp. På vägen dit så ramladde Elitaren av igen. Men där framme svngde alla in vid Knutstorp och stod och gapade som fågelungar. Elitaren förstod vinken och plockade fram påsen med Elitkakor. Så kunde man fortsätta igen. Kågeröd-Simmlinge, förbi den flygande bonden och så Ekeby. Kingelstad-Ottarp. Men innan Ottarp så försvann Lille Skut och någraa till. Det visade sig vara punka Men efter en liten stund var den fixad och Lille Skutt kunde fortsätta med klungan och svarta fingrar mot Ottarp-Vadensjö där Bosse Bus tackade för sig.

Nu var det bara att dra sig upp för haa Rönneberga inan man fick utförsåkning mot Asmundtorp. Det gälde att hålla tempot även om det var avslutning. Mjölksyran bet som aligatorkäftar i Elitarens lår. Men bara man tog sig till Hljarp så kulle man väl fålite lugn och ro. Så blev det. Elitaren och Bokis kunde ensamma dra sig mot Saxtorp i ett laom gubbatempo medan de övriga skingrades på många olika håll. 81 km blev dagens runda.

Nästa träning på tisdag. Samling kl 18.00 i Saxtorp på Racer eller MTB.

Mer info: https://www.facebook.com/LandskronaCykelklubb


Här älgas det på. Löparn igång med att dra tätt följd av
Schnurrbart och White Lady.


Här mumsas det Elitkakor i Knutstorp. Fr v: Schnurrbart, Bokis och Johnny. .


Lille Skutt lagar punka.

 
Stor vånda, men till sist blev den en runda!

Torsdag 12 juni. Heerrejesus, vilket blåsande. Nordvstan ruskade runt ordentligt bland träden. 20 pusgrader men nordvästan. Hur skall man klä sig. Sätta på/ta med lösärmar. Ta den långärmade tröjan? Våndan var stor men till sist föll valet på den långärmade tröjan. Sedan var det bara til att grensla springaren och ta sikte på Piruetten. Han var sent hemma från jobbet så han skickade iväg Elitaren i förväg och skulle själv ansluta sedan. Så Elitaren rullade väg på egen hand.

I Saxtorp så var det några som samlats redan. Något nytt ansikte också. När Nesor kom så hade han en ny racercyklist med sig som han träffat via Facebook en stund tidigare. Hon var triatlet och ville gärna ha någon att cykla med. Att ligga och skava alldeles ensam är urtrist i längden. Så om Bose Bus oc Piruetten ochså rullande. Det blev en styrka på 8-9 personer i både Racer och MTB. Kul att cyklingen har fått en renaissance.

Nu är klockan arton noll ett konstaterade Bosse Bus och började trampa iväg. Övriga rullade efter. Han satte iväg mot Barsebäckshamn. Medvind, så det pinnade på bra. Vid sin sida hade Bosse Bus nyingen som inte cyklat i klunga förut. Nu var det eldprvet att ligga längst fram för att sedan allt efter hand glida längre bak i klungan vid växlingarna. Det gick fint. Inga problem eller missöden. Som vanligt så vill takten gärna öka allt efter hand vid skiftena. När Elitaaren växlade upp för tredje gången började han bli seg i benen och släppte. Han var inte alls i stöt idag och tempot blev för högt. Bosse Bus släppte också för att gå bak och ge Elitaren draghjälp. Framme vid Barsebäckshamn så svängde Bose Bus och Elitaren in på cykelstigen. De övriga valde vägen. Men efter en liten bit så manade Bossse Bus in dem på cykelstigen. Vid Barsebäcksby så svände man in genom sandskogen och sedan vidare så man kom ut till Vikhögsvägen och ner via Backavägen ut till cykelabanan mot Borgeby. Här tog man sedan av mot Stävie Furulund. Återigen ökade tempot och strax innan Stävie så vinkade Elitaren hej då till de övriga och fortsatte i egen takt. Perfekt timing, för nu började motvinden. Genom Furulund - Kävlinge och vidare på 108:an till Södervidinge där han svängde mot Dagstorp-Dösjebro och fortsatte till Saxtorp för att njta av knappa halvmilen medvind hem.

Nästa träning på söndag. Samling kl 10.00 i Saxtorp på Racer elelr MTB.

Mer info: https://www.facebook.com/LandskronaCykelklubb


Racergänget börjar samlas. Fr v. Triatleten som Nesor
tog med, Bengeten och Johnny.


Piruetten kom inrullande på slaget arton noll noll!

 
Lomma, inget ficktivt mål!

Söndag 8 juni. Vilken söndagmorgon. So och äst intill vindstilla. En härlig känsla att kunna cykla i kort kostym och inte ha någon jacka aeler andra kläder i reserv. I Saxtorp så droppade det in cyklister allt efter hand. Både MTB och racer. Racerskaran räknad till elva stycken. MTB torde ha varit ett liknande antal. Som vanligt tog White Lady kommandot och pekade vägen mot Hofteerup. Löpar'n och Elitaren lydde och visade klungan vägen ner till Hofterup där man svängde mot V. Karaby. Två led kördees det på efter att man svängt mot V. Karaby så började rotationen. Alla hjälptes åt, förutom två nya som aldrig kört i klnga innan. De fick ligga p rulle och bekanta sg med fenomenet klungkörning.

I V. Karaby så gick färden mot Kävlinge via Hög. Skaplig fart hela tiden. Så vidare mot V. Hoby. Som vanligt när man kommer tille n backe så trycks det lite exxtra i pedalerna. Kanske kunde man hänga av någon. Proppen gick på Elitaren som trampade på för kung och fosterland. Han körde förbi kungan och pinnade på mot krönet. Men i vanig ordning så hade han laddat lite väl mycet och kroknade när det var 50 meter kvar till till toppen och så sig omkörd av Löpar´n m fl.

Efter att man passerat V. Hoby så kommenderade White Lady kisspaus. När blåsorna var lätade så fortsattem man mot Stångby-Vallkärra-lund för att sedan snirkla sig ut till Värpinge. Sedan var det motvind hela cykelvägen til Lomma. Där var det dags att stanna för Elitkakspaus och att skruva fast en lös sadel. Nu måste vi hemåt, hojtade White Lady, Åska på väg! Så norrut igen genom Habo Ljung, Bjärred borgeby Löddeköpinge. Här svängde man vänster i ronellen och tog Barsebäcksvägen hela vgen till Barsebäcck via Sandskogen. Vid Barsebäcksby hopade Elitaren av orh rulade hem til sitt i Hofterup.

Nästa träning tisdag kl 18.00 vid Infarten i Landskrona på racer.

Mer info: https://www.facebook.com/LandskronaCykelklubb


Löpar'n lutar sig mot stolpen och väntar på tillstånd
att få köra...


Fullt ös på söndagsträningen!


Här har det blivit lite oordning i klungkörandet...

 
Vem är bättre än en pigg 80-åring?

Söndag 1 juni. Det finns imponerande saker och så finns det imponerande saker. Igår var fyra Cyklofånar ute på en långtur. 12 mil. Några Cyklofånar cyklade Ringsjön Runt. Ingen kom till söndagens träning utom Bokis som avverkat långa runda på Ringsjön, 12 mil. Men inte ville han missa söndagsträningen för det. Tilläggas skall att okis är dubbelt så gammal som någon av de andra tolvmilacyklofånarna me sina åttio fyllda. Inte tusan var han speciellt krokig idag, dagen efter den rundan. Gammal är äldst, Hatten av för Bokis!

Det var ett femtontal Cyklofånar som samlades i Saxtorp. Fondri tog ledningen över MTB-gruppen medan Bosse Bus anförde sextetten med racers. Förutom Bosse Bus själv så var det Piruetten, Jarne, Röde Baronen, Bokis och Elitaren. Trollfrun hade anmält sin ankomst men lyste med sin frånvaro. Bosse Bus hade sin tempohoj dagen til ära. "Jag måste lufta den ibland, det är så få tävingar här nere" sade han och fortsatte. "Jag är inte som ordföranden i kortbanekommittéen som kört trettio fem mil enkel resa för att köra tre mil tempo idag..."

Vinden var blygsam så man valde att svänga vänster från fotbollsgolfen och upp mot Häljarp-Asmundtorp för att ta sig an Rönneberga backe. Här föl Bolis av snabbt. Det visade sig sedan att det var en elakartad punktering på framhjulet som orsakade detta. En blåklädd cyklist kördes ikapp i uppförsbacken. Det visade sig vara Trollfrun. Jodå, hon hade tänkt komma, men John Blund hade tagit henne i ett starkt grepp och hade inte vaknat förrän 09.45... Men nu var det ju kanon att kunna hänga på. Uppe för backen stanande man för att vänta in Bois. Då haninte dök upp så rullade man ner för att se vad som hänt. Han hitades i full frd med att laga punkan. När denna var fixad så fortsatte man mot Vadensjö-Härslöv och så Ottarpsbacken. Trollfrun var nu på väg hemåt.

För första gången i världshistorien så kammade elitaren hem "bergspriset", Detta geno att han oväntat ryckte strax innan toppen. Där la han sin sista energi. Därefter var det inte mycket fjutt i benen. Ben ett bergspris är ett bergspris!

Så vidare mot Bälteberga och Vallåkra där man tog höger uppför Mörarpsbacken. Ett sedvanligt Elitkaksstopp där innan man fortsatte mot Gantofta och sedan Vallåkra och vidare mot Landskrona via Viarp. Det var lite intervallikt. Ibland drogs tempot upp och halva klungan ramlade av och så väntade man in och körde lagom för att så småningom öka igen. Så gick det till hela varvet. Nu vände Röde Baronen hem mot Tågarp. Sofflocket kallade.

Efter att ha tagit utförslöpan förbi Kvarnen vid Landskrona norra så svängde man vänster mot Vadensjö igen. Här vinkade Mr Bus hej då medan kvartetten fortsatte mot Råga Hörstad, sovstaden till Asmundtorp för att sedan svänga in till huvudorten Asmundtorp. Här vinkade Bokis hej då och fortsatte hem via S. Möinge. Resterande tog samma väg hem som dit via Häljarp.

Nästa träning tisdag kl 18.00 vid infarten i Landskrona,

Mer info: https://www.facebook.com/LandskronaCykelklubb


Såhär glad blev Trolfrun när h fick cykla med pågarna!


Bosse Bus klämmer ner sig i tempobågen medan Jarne
pinnar på utan att vara heelt aero. .


Bokis, du är förlåten. Ingen mobbing för PB-randen.
Snart 81 år men med ork och kondis som en 18-åring.